3 Eylül 2022 Cumartesi

 TÜYLER ÜRPERTEN İDDİALAR

Rol aldığı Filmler bir yana uzun boyu, düzgün yüz hatlarıyla son dönemin en yakışıklı oyuncularından biri olan Armie Hammer, geçen yıl hayranlarını kelimenin tam anlamıyla şoke etti. Önce çocukluk aşkı olan, iki çocuğunun annesi eşi Elizabeth ile boşanacakları açıklandı. Daha bunun şaşkınlığı geçmeden bu kez de Hammer hakkında taciz iddiaları ardı ardına gelmeye başladı. Üstelik bu taciz iddiaları yamyamlık gibi tüyler ürperten ayrıntıları da içeriyordu.



PARLAK KARİYERİ GÖLGELENMEYE BAŞLADI

Bütün bunlar tanıkların da ifadeleriyle ortaya çıktıkça, Hammer'ın parlak kariyeri bir anda gölgelenmeye başladı. Oynadığı filmlerin kadrolarından çıkarıldı. O da çareyi Hollywood'dan uzaklaşmakta buldu. Son olarak bir otel zincirinde çalıştığı ve devre mülk sattığı iddiasıyla gündeme geldi.

Ama yine de onun "bebek yüzüne" aldanan, uzun süredir devam eden mutlu evliliğini bilen, büyük olasılıkla ailesinin geçmişinden de habersiz olan birçok hayranı bu öğrendikleri yüzünden şoka girdi. Çünkü Hammer, başarılı bir oyuncunun yanı sıra iki çocuğuyla ve eşiyle iyi bir aile babası portresi çiziyordu. Ama bu iddiaların ortaya çıktığı dönemde hiç şaşırmayan bir kişi vardı: Armie Hammer'ın halası Casey Hammer!

Tacizle ve yamyamlıkla suçlanan ünlü oyuncunun halası: Hiç şoke olmadım, bu öğrenilmiş bir davranış

KUŞAKLAR BOYUNCA UZANAN KARANLIK AİLE TARİHİ

Çünkü kendisi de söz konusu Hammer ailesinde doğup büyümüştü ve ailesinin geçmişini çok iyi biliyordu. Üstelik de Hammer ailesinin kuşaklar boyunca geriye doğru uzanan karanlık tarihini gözler önüne seren House Of Hammer adlı belgeselin de ekibinde yer alıyor ve dudak uçuklatan tanıklıklarını anlatıyordu.

Konuyla ilgili olarak The Daily Beast'e konuşan Casey Hammer, yeğeni Armie ile ilgili geçen yıl ortaya çıkan taciz ve yamyamlık iddialarına hiç şaşırmadığını söyledi. Bütün bu olup biteni "nesilden nesile geçen bir davranış modeli" olarak tanımladı.

Casey Hammer röportajda çarpıcı sözler sarf etti. Kendisinin de aile içinde öz babasının istismarına uğradığını belirtip "Bu bir yaşam tarzı" diye konuştu. Casey Hammer, bu konudaki sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir sabah uyanıp, bir canavara dönüşmezsiniz. Bu öğrenilmiş bir davranış."

0 yorum :

Yorum Gönder