3 Eylül 2022 Cumartesi

 Ghosting yemek nedir?

Güzel güzel giden bir flört ya da ilişkide, karşı tarafın tüm iletişimi bir anda ve hiçbir açıklama yapmaksızın kesmesi durumuna ghosting deniyor. bir nevi hayalet haline gelme durumu diyebiliriz. mesajlarınızı görmezden geliyor, aramalarınıza dönmüyor, görüşmüyor.



Ghosting taktiği nedir?

Bu terim ingilizcede “hayalet” anlamına gelen ghost kelimesinden türetilmiştir. İlişkilerde görmezden gelmek olarak tanımlayabiliriz. Romantik bir ilişkiyi bitirmek için karşıdaki kişiyle iletişime geçmeden aniden sonlandırmak, herhangi bir açıklama yapmadan bütün iletişimi kesmektir.

Ghosting durumunda ne yapmalı?

Ghostinge maruz kalırsam ne yapmalıyım? Eğer partnerinizin size ghosting uyguladığını düşünüyorsanız, ısrarcı olmak yerine durumu kabullenip uzaklaşmak daha iyi bir yol olacaktır. İlişkinin başında ve henüz bağlanmamış bile olsanız, böyle bir durumun sizde yaratacağı duygusal etki çok büyük olabilir.

Ghosting uygulayan kişi bir daha geri gelmez.

Birçok ghosting vakasında ghosting uygulayan kişinin bir daha hiç iletişime geçmediği gözlemlenirken kimi zaman da ortadan kaybolan kişiler bir şekilde tekrar görünür olabiliyor.

0 yorum :

Yorum Gönder